Herstelling van sanitaire toestellen en verwarmingsinstallaties

Welkom bij Sanitair Devreker, uw betrouwbare partner voor herstellingen aan sanitaire toestellen en verwarmingsinstallaties. Wij bieden professionele en snelle oplossingen voor kleine herstellingswerken, zodat u snel weer kunt genieten van een goed functionerend sanitair en verwarmingssysteem.

Wenst u meer informatie, neem dan hier contact met ons op


Onze diensten

Bij Sanitair Devreker staan we klaar om een breed scala aan herstellingen uit te voeren aan zowel sanitaire toestellen als verwarmingsinstallaties. Onze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Reparatie van lekkende kranen en leidingen: Snelle oplossingen voor lekkende kranen, pijpleidingen en afvoeren om waterbeschadiging te voorkomen.
  • Ontstopping van afvoeren: Effectieve ontstopping van verstopte afvoeren in badkamers, keukens en andere sanitaire ruimtes.
  • Herstelling van cv-ketels en radiatoren: Diagnose en herstelling van problemen met cv-ketels, radiatoren en thermostaatventielen.
  • Oplossen van storingen: Snelle oplossingen voor storingen en defecten aan uw verwarmingssysteem om uw comfort te herstellen.
  • Herstelling van warmwatertoestellen: Reparatie van warmwatertoestellen zoals boilers, geisers en doorstroomtoestellen voor warm water.

Waarom kiezen voor ons?

  • Ervaring: Onze vakmensen hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van herstellingen aan sanitaire toestellen en verwarmingsinstallaties.
  • Snelheid: Wij streven ernaar om herstellingen zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u niet lang zonder sanitair of verwarming hoeft te zitten.
  • Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en hoogwaardige service voor al uw herstellingsbehoeften.
  • Transparantie: Wij communiceren duidelijk over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op voor herstellingen

Heeft u een probleem met uw sanitaire toestellen of verwarmingsinstallaties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professionele herstellingen. Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 0476/43.54.70 om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen.


Herstelling Aanvragen

Contactformulier

Contactinformatie

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0476/43.54.70
E-mailadres: info@sanitairdevreker.be

Wij staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met al uw herstellingsbehoeften.