Onderhoud van verwarmingsinstallaties

Welkom bij Sanitair Devreker, uw vertrouwde partner voor het onderhoud van verwarmingsinstallaties. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de optimale werking en levensduur van uw verwarmingssysteem. Ontdek waarom periodiek onderhoud belangrijk is en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Wenst u meer informatie, neem dan hier contact met ons op


Waarom onderhoud belangrijk Is

 1. Energie-efficiëntie: Een goed onderhouden verwarmingsinstallatie werkt efficiënter, wat kan leiden tot lagere energiekosten.
 2. Betrouwbaarheid: Regelmatig onderhoud vermindert de kans op storingen en zorgt ervoor dat uw systeem betrouwbaar blijft, vooral tijdens de koudere maanden.
 3. Levensduur: Door regelmatig onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw verwarmingssysteem, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.
 4. Veiligheid: Een goed onderhouden systeem vermindert het risico op koolmonoxidelekkages en andere gevaarlijke situaties.

Onze onderhoudsdiensten

Bij Sanitair Devreker bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan die zijn afgestemd op uw specifieke verwarmingssysteem. Onze diensten omvatten:

 • Inspectie en Reiniging: Grondige inspectie en reiniging van alle onderdelen van uw verwarmingssysteem.
 • Controle van Veiligheidsvoorzieningen: Controle van veiligheidsvoorzieningen zoals de rookgasafvoer en het expansievat.
 • Afstellen en Optimaliseren: Afstellen van de installatie voor optimale prestaties en energie-efficiëntie.
 • Vervanging van Onderdelen: Tijdige vervanging van versleten of defecte onderdelen om storingen te voorkomen.

Digitale onderhoudsattesten

Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een digitaal onderhoudsattest. Dit attest bevat gedetailleerde informatie over de uitgevoerde werkzaamheden en de staat van uw verwarmingssysteem. Dit document is handig voor uw administratie en kan nuttig zijn bij eventuele garantieclaims of bij de verkoop van uw woning.

Opvolging van onderhoudstermijnen

Bij Sanitair Devreker nemen we de zorg voor uw verwarmingssysteem serieus. Daarom volgen wij voor u de termijn van het volgende onderhoud op. U ontvangt van ons tijdig een herinnering wanneer het weer tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Voordelen van onderhoud door Sanitair Devreker

 • Ervaren Technici: Onze gecertificeerde technici hebben jarenlange ervaring in het onderhoud van verschillende soorten verwarmingsinstallaties.
 • Persoonlijke Service: Wij bieden persoonlijke service en advies, afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie.
 • Transparante Prijzen: Geen verborgen kosten. U weet precies waar u aan toe bent.
 • Snelle Respons: Bij noodgevallen staan wij snel voor u klaar om problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen omtrent de plaatsing van een airco, dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze FAQ-pagina. Hier vindt u veelgestelde vragen terug.

Plan vandaag nog uw onderhoudsbeurt

Wacht niet tot het te laat is! Plan vandaag nog uw onderhoudsbeurt en zorg ervoor dat uw verwarmingssysteem klaar is voor de winter. Vul het onderstaande formulier in of bel ons op 0476/43.54.70 om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen.


Onderhoud Aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om een onderhoudsbeurt voor uw verwarmingssysteem aan te vragen. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Contactformulier

Contactinformatie

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0476/43.54.70
E-mailadres: info@sanitairdevreker.be

Wij staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal blijft functioneren!