Over ons

Wij zijn reeds 40 jaar erkend installateur:

Sanitair & loodgieterij Centrale verwarming & chauffage
We zijn gevestigd te Jabbeke en doen renovaties en nieuwbouw, alsook  alle depannages CV en sanitair in de regio Oostende – Torhout – Brugge.
Voor ons wordt 2020 een jaar waarin veel verandert… Vanaf dit jaar wordt JDB één met Sanitair Devreker. Na een succesvolle carrière gaat Edwin Devreker met pensioen en neemt Jelle De Boever de zaak van hem over. Sanitair Devreker staat reeds 40 jaar gekend in Oostende en omstreken voor de totaalrenovatie van badkamers en centrale verwarming. Ook JDB is ondertussen reeds 10 jaar actief als loodgieter in de regio Jabbeke – Oostende – Brugge. Door het samenbrengen van beide firma’s kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Onze gekende service en kwaliteit blijven we hoog in het vaandel dragen.
We maken kennis op de werf en denken onmiddellijk met u mee. We zijn immers een no-nonsense bedrijf. Onze offerte is steeds vrijblijvend; We werken met betrouwbare en energiezuinige merken; de plaatsing zal onberispelijk zijn, en mocht er dan toch nog een probleem rijzen: we laten u niet in de kou staan.